Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Greek Basketball League ή η Λίγκα), διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, κατ' εφαρμογή του Καταστατικού του και κατόπιν της από 3.9.2026 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του, προσκαλεί ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO).
| 1 | ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |
48 |
| 2 | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR |
43 |
| 3 | ΠΑΟΚ |
41 |
| 4 | ΑΕΚ |
40 |
| 5 | ΑΡΗΣ |
38 |
| 6 | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Betsson |
38 |
| 7 | ΜΥΚΟΝΟΣ Betsson BC |
33 |
| 8 | ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS COLLECTION |
32 |
| 9 | ΗΡΑΚΛΗΣ |
32 |
| 10 | ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΒΙΚΟΣ COLA |
32 |
| 11 | ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ |
31 |
| 12 | ΜΑΡΟΥΣΙ |
30 |
| 13 | ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ COSMORAMA TRAVEL |
30 |

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΟ Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Greek Basketball League ή η Λίγκα), διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, κατ' εφαρμογή του Καταστατικού του και κατόπιν της από 3.9.2026 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του, προσκαλεί ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO).
O Θοδωρής Ζάρας στο μιλάει στο Man to Man, powered by Stoiximan, για το φινάλε της καριέρας του, την αρχή και το τέλος, αλλά και το επόμενο βήμα που θα γίνει στον ΠΑΟΚ.