ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
 

 Η Stoiximan, έχοντας ξεκινήσει το 2012, αποτελεί τον μεγαλύτερο διαδικτυακό πάροχο sports betting και online casino στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα από τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη και την πιο αξιόπιστη εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού, με βασική της αρχή πάντοτε το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Έχει επιδείξει σταθερά σημαντική κοινωνική προσφορά μέσα από σειρά προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ διαχρονικά βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό μέσω χορηγιών, όπως της Stoiximan Basket League, της Stoiximan Super League, των Εθνικών Ομάδων Πόλο, του ΣΕΓΑΣ και πολλών σπουδαίων αθλητών και συλλόγων.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται τη Stoiximan είναι η Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες GameTech στον κόσμο, η οποία απασχολεί περισσότερους από 2.500 ανθρώπους. Η Kaizen Gaming έχει αναγνωριστεί ως κορυφαίος παίκτης στην παγκόσμια βιομηχανία αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών, έχοντας τιμηθεί με πολλά βραβεία. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα πέντε τρόπαια σε μία μόνο χρονιά στα EGR Operator Awards 2023, μία παγκόσμια πρωτιά.

 
 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

H Spalding είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξοπλισμού μπάσκετ στον κόσμο Η εταιρεία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτομικών τεχνολογικά προϊόντων και είναι μια εταιρεία-ηγέτης στον τομέα της, προωθώντας το άθλημα του μπάσκετ και συμβάλλοντας στην εξέλιξη της τεχνικής απόδοσης των αθλητών σε όλο τον κόσμο.

Η συνεχής εξέλιξη της Spalding, την καθιερώνει από το 1983 έως το 2021 ως επίσημη μπάλα του NBA και από το 1987 έως το 2021  ως επίσημη μπάλα του WNBΑ. H Spalding κινείται δυναμικά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχοντας παρουσία ως επίσημη μπάλα σε πολλά πρωταθλήματα όπως: Οι λίγκες ACB από Ισπανία, Γαλλική LNB, η Γερμανική ΒΒL, PBL League από Βέλγιο, η Ολανδική BNXT League, Basket Ligaen από Δανία,  η ABA League η Βουλγαρική ΝΒL, η Πολωνική Tauron, η Φιλανδική Korisliiga, OBL και KZS από Αυστρία και Σλοβενία, αντίστοιχα καθώς και η Κροατική A1.

Ταυτόχρονα επεκτείνεται δυναμικά και στην κατασκευή μπασκετών υψηλής ποιότητας και το 2007 έως το 2021, καθιερώνεται ως η επίσημη μπασκέτα του NBA και NCAA.

H Spalding μέχρι  την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 παραμένει  η επίσημη μπάλα της Turkish Airlines Euroleague & Εurocup , δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Στην Ελλάδα η Spalding είναι η Official Game Ball του Stoiximan Basket Leaque ΕΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) για το πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης  Εθνικής Κατηγορίας A1 Ανδρών καθώς επίσης είναι η Οfficial Game Ball  και των δύο μεγαλύτερων ενώσεων ΕΣΚΑ & ΕΚΑΣΘ.

Η Spalding βρίσκεται και στις Ετήσιες διοργανώσεις των All Star Game και Super Cup, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το σλόγκαν της, «Made for the Game».

Για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου,  η εταιρεία Top Trends AE διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα SPALDING.  www.top-trends.gr

 

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

 
   

Με 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών. Αποστολή της είναι να προσφέρει στους ανθρώπους ασφάλεια και σιγουριά μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλισης, που αγκαλιάζουν τις ανάγκες τους και ενισχύουν την ποιότητα της ζωής τους.  

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική διαθέτει μία σειρά από σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας, της υγείας και της οικογένειάς του. Προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πάνω από 400.000 ασφαλισμένους και συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, μέσω των οποίων διατίθενται αποκλειστικά τα προϊόντα της. Με έμφαση στην καινοτομία, με σύγχρονες, άμεσες υπηρεσίες και κυρίως, με ανθρώπινο πρόσωπο, η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει ως στόχο να αποτελεί τον σύμμαχο που εμπιστεύονται και αισθάνονται ουσιαστικά δίπλα τους, παντού και πάντα, τόσο οι ασφαλισμένοι όσο και οι συνεργάτες της. Ταυτόχρονα, παραμένει μια κοινωνικά ευαισθητοποιημένη εταιρεία, με τη δέσμευση της να εκφράζεται και μέσω της έμπρακτης στήριξής της στον αθλητισμό, ως μακροχρόνιος χορηγός του ΕΣΑΚΕ και της Basket League.  

www.ydrogios.gr

 

 

 

Η NBG Pay αποτελεί τη νέα πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα υπηρεσιών πληρωμών, με τη σφραγίδα και την εγγύηση της Εθνικής Τράπεζας και της  Global Payments.

Η ΝΒG PAY, κοινοπραξία της  Εθνικής Τράπεζας και της Global Payments στοχεύει στην προσφορά των πλέον αξιόπιστων και τεχνολογικά καινοτόμων λύσεων fintech για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί την παροχή ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών αποδοχής συναλλαγών με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες