Η αυλαία της 20ής αγωνιστικής ανοίγει σήμερα (8/3) και αύριο (9/3) θα πραγματοποιηθούν δύο αναμετρήσεις. Η πρώτη από αυτές (14:15, ΕΡΤ3) θα γίνει στο ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός περιμένει τον Κολοσσό H Hotels Collection.
Το τρίτο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα γίνει αύριο στη Sunel Arena. Η ΑΕΚ Betsson θα υποδεχτεί το Περιστέρι Domino’s (8/3, 20:15, ΕΡΤ3).
Σημαντικό βαθμολογικά αλλά για διαφορετικούς λόγους είναι το παιχνίδι που θα γίνει αύριο, (8/3, 18:00, ΕΡΤ Sports 1) στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Η Καρδίτσα Ιαπωνική που βλέπει μπροστά της την προοπτική της τετράδας θα υποδεχτεί το Μαρούσι που μάχεται για να μείνει στη Stoiximan GBL.
Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και η 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL θα αρχίσει να εκτυλίσσεται από την Πάτρα, με τον πρώτο από τους τρεις αυριανούς αγώνες (8/3). Ο Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ mateco (17:00, ΕΡΤ3).
Δύο πολύ ξεχωριστά επιτεύγματα άφησε για τον Κώστα Παπανικολάου το χθεσινό (2/3) παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο 4ος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» και παράλληλα ο 20ός στην ιστορία της Stoiximan GBL που έφτασε τα 300 κλεψίματα.
Ο επίλογος της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα γραφτεί στο κλειστό του Λαυρίου. Σε παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, το Λαύριο DHI θα υποδεχτεί αύριο (3/3, 20:15, ΕΡΤ3) την Καρδίτσα Ιαπωνική.
Η Stoiximan GBL επιστρέφει σήμερα στη δράση μετά τη διακοπή των προηγούμενων εβδομάδων και μετά το σημερινό πρόγραμμα των τριών αγώνων, αύριο (2/3) θα διεξαχθούν δύο ακόμη αναμετρήσεις. Η πρώτη θα γίνει στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου όπου το Περιστέρι Domino’s περιμένει τον Ολυμπιακό (17:15, ΕΡΤ3).
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα κλείσει το σαββατιάτικο (1/3) πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον Άρη Midea (20:15, ΕΡΤ3).
Στη Ρόδο θα γίνει το δεύτερο παιχνίδι του Σαββάτου, στην επιστροφή της Stoiximan GBL στη δράση. Ο Κολοσσός H Hotels Collection θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola (1/3, 17:30, ΕΡΤ Sports 1).
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί νικών του στη Stoiximan GBL αφού επικράτησε του Άρη Betsson στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 78-73 στο Nick Galis Hall. Είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέι Τζέι Τζάκσον που τον κράτησε επιθετικά στο πρώτο μέρος αλλά και σε κρίσιμα σημεία του δεύτερου.
Οι πρώτες δύο απόπειρες του δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο Κολοσσός H Hotels Collection πανηγύρισε όμως σήμερα (1/11) την πρώτη εντός έδρας νίκη του επικρατώντας του Πανιωνίου COSMORAMA TRAVEL με 78-76 χάρη σε καλάθι του Λίνου Χρυσικόπουλου στην εκπνοή.
Το Περιστέρι επικράτησε με 79-66 της ΑΕΚ και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα. Σερι 16-0 στην τελευταία περίοδο από τους γηπεδούχους με οδηγό τον Νίκολς.