
Ο Άλεκ Πίτερς «έγραψε» 200+ εύστοχα τρίποντα στη Stoiximan GBL και μπήκε σε δύο μικρές, άρα και ξεχωριστές, λίστες παικτών. Εκείνων που έφτασαν σε αυτόν τον αριθμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού και των ξένων παικτών που το κατάφεραν με μία ομάδα στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.















Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της Stoiximan GBL της σεζόν 2026-27 το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το www.gbl.com.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις 14 ομάδες του 34ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος με την Μύκονο Betsson, η οποία φέρει μια σημαντική… κληρονομιά από την περασμένη σεζόν.
Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της Stoiximan GBL της σεζόν 2026-27 το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το www.gbl.com.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις 14 ομάδες του 34ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος με το Περιστέρι Betsson, το οποίο μετά από μια πολύ καλή παρουσία την περασμένη αγωνιστική χρονιά συνεχίζει με την ίδια… συνταγή.