
Η Καρδίτσα Ιαπωνική επέστρεψε στις νίκες και ένα από τα στοιχεία που την οδήγησαν στην επικράτηση επί του Περιστερίου Betsson ήταν η άμυνα με την οποία κράτησε τον αντίπαλο της στους 74 πόντους. Ενδεικτικό της καλής δουλειάς στο πρώτο μισό του παρκέ ήταν τα κοψίματα με πρωταγωνιστή τον Νόα Χόρκλερ και τρία διαφορετικά επιτεύγματα.
Στη Ρόδο θα γραφτεί ο επίλογος της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Εκεί ο Κολοσσός H Hotels Collection θα υποδεχτεί αύριο (9/11, 16:00, ΕΡΤ2 Σπορ) τον Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola.

Ο Διονύσης Σκουλίδας μίλησε στο Man to Man Powered by Stoiximan, το επίσημο podcast της Stoiximan GBL, για τη φετινή σεζόν με τη Μύκονο Betsson, τη διαδρομή του στο μπάσκετ, εκείνη την πάσα του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό που ακόμα μνημονεύει, αλλά και τον ρόλο της οικογένειας στη ζωή του.