Στη Ρόδο θα μπει ο επίλογος της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Εκεί ο Κολοσσός H Hotels Collection θα υποδεχτεί αύριο (19/10, 16:00, ΕΡΤ2 Σπορ) τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Μετά το σημερινό (18/10) κυρίως μενού των τεσσάρων αναμετρήσεων, η 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL θα ολοκληρωθεί αύριο με άλλες δύο. Η πρώτη θα γίνει στο ΣΕΦ όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Πανιώνιο (19/10, 13:00, ΕΡΤ2 Σπορ) που έγινε προχθές η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή στον πάγκο της.
Το τέταρτο στη σειρά και τελευταίο παιχνίδι της αυριανής ημέρας για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL θα γίνει στο «Δ.Τόφαλος». Ο Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola περιμένει τον ΠΑΟΚ (18/10, 19:30, ΕΡΤ2 Σπορ).
Αν και το Πρωτάθλημα μπαίνει μόλις στην 3η «στροφή» του, το αυριανό (18/10, 19:00, ERTSPORTS 2) παιχνίδι του κλειστού του Αγίου Θωμά, έχει πάρει ξεχωριστή σημασία για το Μαρούσι και τον Άρη Betsson καθώς αμφότεροι μπήκαν με 0/2 στη Stoiximan GBL.
Ήταν οι ομάδες που πήραν το «εισιτήριο» της ανόδου στη Stoiximan GBL στην περασμένη σεζόν. Ηρακλής και Μύκονος Betsson θα αναμετρηθούν αύριο (18/10, 17:00, ERTSPORTS 1) για την 3η αγωνιστική.
Στη Sunel Arena θα αρχίσει να γράφεται η ιστορία της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (18/10, 16:00, ΕΡΤ2 Σπορ) την Καρδίτσα Ιαπωνική.
Περιστέρι και Μύκονος Betsson έδωσαν μία παράσταση επιθετικού μπάσκετ στην πρώτη περίοδο του μεταξύ τους παιχνιδιού που έγινε χθες (12/10) σημειώνοντας συνολικά 65 πόντους. Οι 39 που είχαν οι «κυανοκίτρινοι» είχαν ξεχωριστή, στατιστική προέκταση.
Το σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό AKTOR είχε μία πολύ ξεχωριστή προέκταση για τον προπονητή του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έφτασε τους 200 αγώνες Πρωταθλήματος στον «κόκκινο» πάγκο.
Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη σεζόν κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Στις τελευταίες κατοχές. Στην τελευταία άμυνα. Ο Τόμας Ντίμσα είπε «όχι» στον Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν σχεδόν στην εκπνοή και πέραν του ότι χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Ηρακλή, έγραψε «ασπρόμαυρο» ρεκόρ εξαετίας.
Ο Κολοσσός H Hotels Collection ανακοίνωσε την απόκτηση του Κεόντρε Κένεντι, του 26χρονου Αμερικανού περιφερειακού που προέρχεται από την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα:
Αναβάλλεται η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μύκονος Betsson για την 17η αγωνιστική της Stoiximan GBL και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου και ώρα στις 18:00. Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις της αγωνιστικής.
Η οικογένεια της Stoiximan Greek Basketball League, με οδύνη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των φίλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα. Οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Ο Άρης Betsson ανακοίνωσε ότι ο Αμίν Νουά θα συνεχίσει στην ομάδα του μέχρι το 2029 μετά την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου φόργουορντ για τρεις ακόμη σεζόν: