
Η Stoiximan GBL περνάει στη 10η «στροφή» της και περιλαμβάνει δύο μεγάλα ντέρμπι, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Αθήνα.
Η Καρδίτσα Ιαπωνική επέστρεψε στις νίκες και ένα από τα στοιχεία που την οδήγησαν στην επικράτηση επί του Περιστερίου Betsson ήταν η άμυνα με την οποία κράτησε τον αντίπαλο της στους 74 πόντους. Ενδεικτικό της καλής δουλειάς στο πρώτο μισό του παρκέ ήταν τα κοψίματα με πρωταγωνιστή τον Νόα Χόρκλερ και τρία διαφορετικά επιτεύγματα.













Η Stoiximan GBL τιμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου με το βραβείο «Σπύρος Αυλωνίτης» για το απόλυτα επιτυχημένο podcast, Man to Man powered by Stoiximan.
Ο Σταύρος Ελληνιάδης μίλησε στο Man to Man Powered by Stoiximan για την επιστροφή του στην Ελλάδα ως sports director του Κολοσσού H Hotels Collection, αλλά και τον πρόσφατο θρίαμβο της ομάδας της Ρόδου επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.