Η σειρά που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας της Stoiximan Basket League για τη σεζόν 2020-21, αρχίζει αύριο (3/6, 20:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ. Ο 38 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η πρωτάρα, σε σειρά τελικών, ομάδα του Λαυρίου Megabolt θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε στους τελικούς ως ο πρώτος της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 20-2 ενώ στις δύο προηγούμενες φάσεις των πλέι οφ απέκλεισε τον Ιωνικό Hellenic Coin με 2-0 και την ΑΕΚ με 3-1 νίκες. Το Λαύριο Megabolt κατέλαβε τη 2η θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 17-5 και έφτασε στους τελικούς, αποκλείοντας τον Κολοσσό H Hotels με 2-0 και τον Προμηθέα με 3-2 νίκες.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σεζόν 2025-26 για το επαγγελματικό μπάσκετ έχει ξεκινήσει. Το www.gbl.com.gr αρχίζει την παρουσίαση στις ομάδες που μετέχουν στην ανανεωμένη Stoiximan GBL της νέας αγωνιστικής χρονιάς, το jumpball της οποίας θα γίνει το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, με τον Πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, ο οποίος θα επιδιώξει σε λίγες ημέρες στην Ρόδο την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου να διευρύνει το σερί του σε κατακτήσεις Stoiximan Super Cup.
Η διάθεση των εισιτηρίων για το Stoiximan Super Cup που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.