Ο Ντόντα Χολ στην εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή για την 5η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL πραγματοποίησε όχι μόνο την καλύτερη επίδοση στην ευστοχία σουτ δύο πόντων στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» (10/10) στο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα αλλά και αναδείχθηκε Stoiximan MVP of the Week.
Για δεύτερη φορά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL της σεζόν 2025-26, Stoiximan MVP of the Week αναδεικνύεται παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR.
Από την αναμέτρηση Μαρούσι – Άρης, που κρίθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην δεύτερη παράταση υπέρ των γηπεδούχων, αναδείχθηκε ο Stoiximan MVP of the Week της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL!
Ο πρωταγωνιστής της επιβλητικής εντός έδρας νίκης της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου Κρις Σίλβα είναι ο δεύτερος Stoiximan MVP of the Week της Stoiximan GBL της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Η είσοδος των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δημοσιογράφων και φωτογράφων, στο Stoiximan Super Cup θα γίνει με διαπιστεύσεις που θα ισχύσουν και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης (26 και 27/9) στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου.
H εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ θα γίνει για 6η χρονιά με τον θεσμό του Stoiximan Super Cup και για 4η σερί στο «σμαραγδένιο νησί», στην Ρόδο.
Ο Νεοκλής Αβδάλας στα 19 χρόνια του αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή σεζόν Καλύτερος Νέος Παίκτης (κάτω των 21 ετών) και παράλληλα Πιο Βελτιωμένος Παίκτης για την Stoiximan GBL της σεζόν 2024-25!
Οι Κέντρικ Ναν, Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελούν την Καλύτερη Πεντάδα της Stoiximan GBL για την σεζόν 2024-25!
Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοίνωσε την ενίσχυση της περιφέρειας της ομάδας της με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ Τσέισον Ραντλ, ο οποίος επιστρέφει στην Stoiximan GBL μετά την παρουσία του στην ΑΕΚ την αγωνιστική χρονιά 2023-24:
Ο Πανιώνιος Cosmorama Travel ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ. Ο νέος Αμερικανός γκαρντ των «κυανέρυθρων» είναι 32 ετών, έχει ύψος 1μ.78 και ήταν την περασμένη σεζόν Πρωταθλητής Ιταλίας με την Βίρτους Μπολόνια, με την οποία αγωνίστηκε τα τελευταία ενάμιση χρόνια στην Euroleague.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του ΚιΣό Φίζελ, του 27χρονου Αμερικανού σέντερ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μπάμπεργκ και άρχισε την φετινή στην Νίμπουρκ: