Για δεύτερη φορά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL της σεζόν 2025-26, Stoiximan MVP of the Week αναδεικνύεται παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR.
Από την αναμέτρηση Μαρούσι – Άρης, που κρίθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά στην δεύτερη παράταση υπέρ των γηπεδούχων, αναδείχθηκε ο Stoiximan MVP of the Week της 3ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL!
Ο πρωταγωνιστής της επιβλητικής εντός έδρας νίκης της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου Κρις Σίλβα είναι ο δεύτερος Stoiximan MVP of the Week της Stoiximan GBL της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Η είσοδος των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, δημοσιογράφων και φωτογράφων, στο Stoiximan Super Cup θα γίνει με διαπιστεύσεις που θα ισχύσουν και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης (26 και 27/9) στο κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας Ρόδου.
H εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ θα γίνει για 6η χρονιά με τον θεσμό του Stoiximan Super Cup και για 4η σερί στο «σμαραγδένιο νησί», στην Ρόδο.
Ο Νεοκλής Αβδάλας στα 19 χρόνια του αναδεικνύεται για δεύτερη συνεχή σεζόν Καλύτερος Νέος Παίκτης (κάτω των 21 ετών) και παράλληλα Πιο Βελτιωμένος Παίκτης για την Stoiximan GBL της σεζόν 2024-25!
Οι Κέντρικ Ναν, Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοφ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελούν την Καλύτερη Πεντάδα της Stoiximan GBL για την σεζόν 2024-25!
Ο Μάσιμο Καντσελιέρι στην «παρθενική» σεζόν του στην Stoiximan GBL οδηγεί τον ΠΑΟΚ mateco σε εξαιρετική πορεία, κερδίζει το χειροκρότημα και την συμπάθεια και αναδεικνύεται Κόουτς της Χρονιάς για την σεζόν 2024-25.
Παρότι προερχόταν από μία εβδομάδα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει όρθια στην Πάτρα νικώντας τον Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola με 94-86.
Ο Ηρακλής έφτασε τις έξι νίκες με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Stoiximan GBL με την επικράτηση του στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι Betsson (73-59).
Με μία μεγάλη νίκη της Μυκόνου Betsson επί του ΠΑΟΚ με 101-94 στην παράταση μπήκε η Stoiximan GBL στο 2026. Την οδήγησε σε αυτήν ο ασταμάτητος Κέντρικ Ρέι.
Στο «νησί των ανέμων» θα συνεχίσει ο Τζάστιν Μπριγκς, ο 28χρονος Αμερικανός σέντερ που έμεινε ελεύθερος από το Μαρούσι Cherry, όπως ανακοίνωσε η Μύκονος Betsson: