Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του:
* Επικύρωσε την τελική κατάταξη της Betshop Basket League της σεζόν 2018-19.
Στην σημερινή (25/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ:
* Παρουσιάστηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η Μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή του οικονομικού ανταλλάγματος από την παραχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η έγκριση του τρόπου κατανομής να πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
Στην σημερινή (4/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε:
* Να συγκροτηθεί επιτροπή από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και εκπροσώπους των ΚΑΕ Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ΑΕΚ και Χολαργού για διερευνητικές συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς.
Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς φιλοξενήθηκε στο Man to Man Powered Stoiximan και μίλησε για τα χρόνια που απομένουν στην καριέρα του, για το λάθος της αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό AKTOR, τον (οικονομικό) λόγο που ασχολήθηκε με το μπάσκετ, το ιδανικό φινάλε στον Πανιώνιο Χυμοί Viva, αλλά και για τον θρυλικό μπαμπά του, τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς.