
Το επαγγελματικό μπάσκετ κινείται και επίσημα πλέον στους ρυθμούς του 24ου EKO All Star Game καθώς την Τρίτη (4/2) στο Ηράκλειο έγινε το… τζάμπολ της φετινής διοργάνωσης, με τη συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, των υποστηρικτών και των χορηγών.
Το ΕΚΟ All Star Game εκτός από μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ, είναι και μία διοργάνωση μέσα από την οποία και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Σε αυτά ακριβώς στάθηκε ο κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, του συνδέσμου των παικτών, δίνοντας το σύνθημα για το 24ο ΕΚΟ All Star Game.
Το… άτυπο τζάμπολ στο 24ο ΕΚΟ All Star Game έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (4/2) στην πόλη που φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση, το Ηράκλειο. Μία πόλη που, όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του και ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής, της ταιριάζει το μπάσκετ και ειδικά η συγκεκριμένη διοργάνωση.
Ο Διαγωνισμός Καρφωμάτων ενθουσιάζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του EKO All Star Game, καθώς η μια εντυπωσιακή φάση διαδέχεται την άλλη. O EKO Διαγωνισμός Καρφωμάτων του EKO All Star Game 2020 θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια», στο ημίχρονο του Κεντρικού Αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (9/2, 17:00) Team Calathes – Team Maciulis.

Μία ακόμη κίνηση έκανε στην ελληνική αγορά η Μύκονος Betsson ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κυριάκου Πετανίδη που αγωνίστηκε στην περασμένη σεζόν στην Elite League με τον Κόροιβο.