Θεωρείται η “σημαία” του Κολοσσού H Hotels. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του, που θα φτάσει με τη φανέλα του τα 200 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Αγωνίζεται στην ομάδα της Ρόδου για 8η σεζόν στην Betshop Basket League αφού ολοκληρώνει τη δεύτερη τετραετία του σε αυτήν (2010-14 και 2015-19). Ο Γιάννης Γεωργαλλής είναι από χθες ο 2ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Κολοσσού H Hotels.
Από την Μόσχα στην Αθήνα κι από εκεί καλεσμένος στο Man to Man Powered by Stoiximan, το επιτυχημένο Podcast της Stoiximan GBL. Ο Ανδρέας Πιστιόλης μίλησε για το πόσο νωρίς κατάλαβε ότι θέλει να γίνει προπονητής, για τον Παναθηναϊκό, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τις εμπειρίες του στο εξωτερικό.
Ο Μιχάλης Λούντζης είναι ο νέος καλεσμένος του podcast της Stoiximan GBL, Man to Man. Ο νέος γκαρντ του Πανιώνιου θυμάται τα χρόνια στον Κρόνο και εκείνο το ταξίδι που παραλίγο να μείνει στο πλοίο της επιστροφής στον Πειραιά.