
Το 2ο HNC COIN SUPER CUP ολοκληρώνεται σήμερα (26/9) στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας με τον μικρό τελικό και τον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα αναδειχθεί η ομάδα που θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν. Τα εισιτήρια για την σημερινή (26/9) ημέρα διατίθενται αποκλειστικά από το viva.gr με τιμή 5 ευρώ για κάθε αγώνα. Εκδοτήρια εισιτηρίων έξω από το γήπεδο δεν θα ανοίξουν.
Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ του 2ου HNC COIN SUPER CUP που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Λαυρίου Megabolt, ΑΕΚ και Προμηθέα και ο ΕΣΑΚΕ ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το όμορφο θέαμα της σημερινής (25/9), πρώτης ημέρας μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια αποκλειστικά από το viva.gr με τιμή 5 ευρώ για κάθε αγώνα. Εκδοτήρια εισιτηρίων έξω από το γήπεδο δεν θα ανοίξουν.
Απομένουν ακόμη 48 ώρες για το τζάμπολ του 2ου HNC COIN SUPER CUP που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, του Λαυρίου Megabolt, της ΑΕΚ και του Προμηθέα. Των πρώτων τεσσάρων ομάδων της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης Stoiximan Basket League. Για να μπείτε στο κλίμα της γιορτινής εκκίνησης της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ διαβάστε το event programme του 2ου HNC COIN SUPER CUP.
Η αρχή έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» με νικητή τον Προμηθέα, η συνέχεια δίνεται το προσεχές Σαββατο και Κυριακή, 25 και 26/9 στην Πάτρα και στο γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος». Το 2ο HNC Coin Super Cup, ο νέος θεσμός που δημιούργησε ο ΕΣΑΚΕ, επιστρέφει για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους. Στο 2ο HNC Coin Super Cup μετέχουν οι πρώτες τέσσερις ομάδες της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης Stoiximan Basket League, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το Λαύριο Megabolt, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας.
Σήμερα Δευτέρα (20/9, ώρα έναρξης 15:00) θα πραγματοποιηθεί σε λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Hilton Athens η Παρουσίαση της Stoiximan Basket League της σεζόν 2021-22, λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ του 30ού Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.













Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με 12 τρίποντα δημιούργησε νέο ρεκόρ στο Πρωτάθλημα (οι προηγούμενες καλύτερες επιδόσεις ήταν 10 του Σέιν Χιλ της Νήαρ Ήστ το 1999 και του Μπάνε Πρέλεβιτς του ΠΑΟΚ το '90) στnν εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Πανιωνίου COSMORAMA TRAVEL με 110-66 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL.
Το τρίποντο από δεξιά πλάγια θέση του Κώστα Παπανικολάου 27,1’’ πριν την λήξη της αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL «σφράγισε» τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί της ΑΕΚ (100-93).