Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το διήμερο 1 και 2 Οκτωβρίου. Πλέον μετράμε αντίστροφα για το τζάμπολ στο Super Cup 2022 by aegean islands όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Προμηθέας και Κολοσσός H Hotels θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και το Σάββατο (1/10) θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση.

 

Η πώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο και το Σάββατο (1/10) από τις 10:00 έως τις 14:00.

 

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης - τιμώνται 100 (για τις κεντρικές θύρες) και 80 (για τις πλαϊνές θύρες) ευρώ και τα παιδικά (για ηλικίες από 6 έως 16 ετών) 70 και 50 ευρώ.

 

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο). Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται ακόμη ο ΑΜΚΑ, διεύθυνση ηλεκτρικού ταχυδρομείου (email) και αριθμός κινητού τηλεφώνου.

 

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία. Απαγορεύονται τα διακριτικά ομάδων. Κρατήσεις εισιτηρίων δεν γίνονται.

 

Το πρόγραμμα του Super Cup 2022 by aegean islands:

 

Σάββατο 1 Οκτωβρίου

 

Πρώτος ημιτελικός, 17:00: Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels ΕΡΤ3

 

Δεύτερος ημιτελικός, 21:00: Ολυμπιακός-Προμηθέας ΕΡΤ3

 

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

 

Μικρός τελικός, 17:00: Ηττημένοι ημιτελικών ΕΡΤ3

 

Τελικός, 21:00: Νικητές ημιτελικών ΕΡΤ3