Η ΚΑΕ Άρης Betsson ανακοίνωσε την επιστροφή του Μιχάλη Τσαϊρέλη, του 37χρονου διεθνούς φόργουορντ σέντερ. Η «θητεία» του Τσαϊρέλη που αρχίζει σήμερα (25/11) είναι η τέταρτη με τα «κιτρινόμαυρα» της ομάδας της Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν προηγηθεί εκείνες την σεζόν 2007-8, τα χρόνια 2010-12 και τις σεζόν 2016-18.
Ο Άρης Betsson επέστρεψε στις νίκες στη Stoiximan GBL επικρατώντας του Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola με 96-80 με εντυπωσιακή πολυφωνία αφού είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κυριαρχώντας μέσα στη ρακέτα.
Μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες του στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε συνέχεια και στο σερί του στη Stoiximan GBL επικρατώντας του Άρη Betsson με 82-77 στο ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική.
Ο «φτωχός» απολογισμός της μιας νίκης σε πέντε παιχνίδια έκανε για τον Άρη Betsson, επιτακτική την ανάγκη της επικράτησης επί της Μυκόνου Betsson. Οι «κίτρινοι» έφτασαν σε αυτήν με 78-61 και ανέβηκαν στο 2-4, έχοντας μεγάλα διαστήματα καλής απόδοσης.
Παίκτης του Άρη Betsson είναι ο Αμίν Νουά, ο 28χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Euroleague με την Βιλερμπάν και την Φενέρμπαχτσε.
Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το περιλαμβάνει το αυριανό (8/11) πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ένα από αυτά θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη Betsson να υποδέχεται τη Μύκονο Betsson (16:00, ERTSPORTS 1),
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το σερί νικών του στη Stoiximan GBL αφού επικράτησε του Άρη Betsson στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 78-73 στο Nick Galis Hall. Είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κέι Τζέι Τζάκσον που τον κράτησε επιθετικά στο πρώτο μέρος αλλά και σε κρίσιμα σημεία του δεύτερου.
Το πιο ξεχωριστό, ίσως, παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα γίνει αύριο (1/11, 18:15, ΕΡΤ2 Σπορ) στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης Betsson περιμένει τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο τοπικό ντέρμπι της περιόδου.
Ο Άρης Betsson ανέθεσε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του στον Ιγκόρ Μίλισιτς, τρεις φορές Πρωταθλητή Πολωνίας, Κυπελλούχο Ιταλίας το ’24 και προπονητή της Εθνικής Πολωνίας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.
Με τον τρόπο που εξελίχθηκαν οι πρώτες εβδομάδες της σεζόν, Πανιώνιος και Άρης Betsson βρίσκονται στην ίδια θέση και όχι μόνο βαθμολογικά. Θα αναμετρηθούν αύριο (25/10, 18:15, ΕΡΤ2 Σπορ) στο ΔΑΚ της Γλυφάδας.