Με ξεχωριστά επιτεύγματα συνδυάστηκε για τον Άλεκ Πίτερς το σημερινό (9/11) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα Ιαπωνική. Μέσα από την 100ή εμφάνιση του στη Stoiximan GBL, ο Αμερικανός «σκαρφάλωσε» στις λίστες των «ερυθρόλευκων» ξένων σε τρίποντα, ριμπάουντ και κλεψίματα.
Η αυριανή (9/11) δράση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL αρχίζει με δύο αγώνες στις 13:00 αφού παράλληλα με το ντέρμπι των Δικεφάλων, θα γίνει και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα Ιαπωνική στο ΣΕΦ (ERTSPORTS 1).
Την επιστροφή του Φράνσις Οκόρο, του 26χρονου Αμερικανού σέντερ που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερος μέρος της περασμένης σεζόν στην θεσσαλική ομάδα, ανακοίνωσε η Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ:
Δύο από τους τρεις εκπροσώπους του ελληνικού μπάσκετ στο BCL θα τεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Ο Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola περιμένει αύριο (1/11, 18:15, ERTSPORTS 2) την Καρδίτσα Ιαπωνική στο «Δ.Τόφαλος».
Η μικρή παράδοση των αγώνων τους επιβεβαιώθηκε και ενισχύθηκε αφού διατηρήθηκε ο απόλυτος κανόνας των αγώνων της Καρδίτσας Ιαπωνική με τον Κολοσσό H Hotels Collection που θέλει νικητές τους εκάστοτε γηπεδούχους. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε με 75-73 σε ματς που θύμισε κάτι από το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων.
Δύο από τους τέσσερις εκπροσώπους της περιφέρειας στη Stoiximan GBL θα αναμετρηθούν αύριο (25/10, 18:15, ERTSPORTS 2) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η Καρδίτσα Ιαπωνική θα υποδεχτεί τον Κολοσσό H Hotels Collection.
Στη Sunel Arena θα αρχίσει να γράφεται η ιστορία της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (18/10, 16:00, ΕΡΤ2 Σπορ) την Καρδίτσα Ιαπωνική.
Το ντεμπούτο του Μπράντον Τζέφερσον στη Stoiximan GBL ήταν εντυπωσιακό και συνδυάστηκε με μία ιστορική επίδοση για την Καρδίτσα Ιαπωνική που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σε πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.