Μετά την ολοκλήρωση της ο «έκτος» παίκτης του Πρωταθλήματος μας, οι φίλες και οι φίλοι του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην ανάδειξη των Κορυφαίων της Stoiximan Basket League!

Η ψηφοφορία για τον Stoiximan MVP of the Season και τις υπόλοιπες κατηγορίες των Awards της Stoiximan Basket League 2023-24 (καλύτερη πεντάδα, καλύτερος προπονητής, αμυντικός κ.ο.κ.) αρχίζει από σήμερα (18/6) και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 27 Ιουνίου.

Οι φίλαθλοι μπορούν να παίρνουν μέρος με μια ψήφο κάθε μέρα όσο διαρκεί η ψηφοφορία.

Παράλληλα στο Instagram του ΕΣΑΚΕ διεξάγεται Διαγωνισμός, στον οποίο οι φίλοι του μπάσκετ καλούνται να προβλέψουν τον Stoiximan MVP of the Season, που θα αναδειχθεί με την ψηφοφορία.

Με την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό «Βρες τον Stoiximan MVP of the Season και Κέρδισε» οι φίλες και οι φίλοι της Stoiximan Basket League έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για τα εξής μοναδικά δώρα:

1. Την φανέλα του Stoiximan MVP of the Season της σεζόν 2023-24.

2. Μια επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Spalding TF-150 υπογεγραμμένη από τους αθλητές της Πρωταθλήτριας ομάδας της Stoiximan Basket League, του Παναθηναϊκού AKTOR.

3. Μια επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Spalding TF-150 υπογεγραμμένη από τον αγαπημένο του αθλητή.

Η ανάδειξη των κορυφαίων του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της Stoiximan Basket League.

Η ανάδειξη του Δημοφιλέστερου Παίκτη της Stoiximan Basket League γίνεται αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού!

Οι νικητές των δώρων θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα 1 Ιουλίου και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

Create your own user feedback survey Create your own user feedback survey