Η διοργάνωση θα γίνει όπως και πέρυσι στην Ρόδο, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και όσες και όσοι θέλουν να προλάβουν τα ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια που έχουν απομείνει μπορούν να το κάνουν από μεθαύριο Δευτέρα (25/9) από τα γραφεία ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στο «σμαραγδένιο νησί» από τις 10:00 έως τις 15:00 μόνο με φυσική παρουσία.

Τα εισιτήρια – που ισχύουν και για τις δύο ημέρες της διοργάνωσης - τιμώνται 60 (για τις θύρες 1, 2, 3, 4) και 40 (για τα πέταλα) ευρώ

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (ονοματεπώνυμο, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, email και ΑΜΚΑ). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια μπορούν να δηλώνουν την κράτηση της θέσης τους στο mail esake@esake.gr

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων. Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης.

 

Το πρόγραμμα του Super Cup 2023 by aegean islands:

 

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

 

17:00: Περιστέρι bwin - Ολυμπιακός

 

20:30: ΠΑΟΚ mateco – Παναθηναϊκός

 

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

 

17:00: Μικρός Τελικός

 

20:30: Μεγάλος Τελικός

 

Οι αγώνες του Super Cup 2023 by aegean islands θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.