Στην Μάλαγα απέναντι στην Ουνικάχα αγωνίζεται σήμερα (25/1, 21:30) για την πρεμιέρα της φάσης των «16» του Basketball Champions League η ΑΕΚ. Η Ένωση μετέχει στον Όμιλο K μαζί με την Γαλατάσαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη, την Λιμόζ και τον σημερινό αντίπαλο του.

 

«Αντικειμενικά αντιμετωπίζουμε ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, και μάλιστα στην έδρα του», δήλωσε για το ματς κόντρα στην Μάλαγα ο Ηλίας Καντζούρης, προπονητής της ΑΕΚ. 

 

«Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών της συγκεκριμένης αναμέτρησης», εξήγησε ο Καντζούρης και τόνισε: «Ήρθαμε, όμως, εδώ (στη Μάλαγα) για να παλέψουμε. Για να παίξουμε το μπάσκετ, που ξέρουμε. Να δείξουμε για άλλη μία φορά στην Ευρώπη, ότι είμαστε μία καλή ομάδα, με προσωπικότητα, κι ότι μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά». 

 

«Προφανώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας», σημείωσε ο κόουτς της Ένωσης και παρατήρησε: «Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, θα πρέπει να δείξουμε το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται ειδικά σε τέτοιους αγώνες, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».