ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ

Για την είσοδο των δημοσιογράφων στον 3ο Τελικό

Η είσοδος των δημοσιογράφων στον 3ο Τελικό των Playoffs της Basket League Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Κυριακή (11/6) θα πραγματοποιηθεί με λίστα η οποία θα διαμορφωθεί από τον ΕΣΑΚΕ σε συμφωνία με τον ΠΣΑΤ και σε συνεργασία με την γηπεδούχο ΚΑΕ. Προτεραιότητα έχουν τα μέλη του ΠΣΑΤ με ταυτότητα του 2023.
Ο αριθμός των διαπιστεύσεων ορίζεται ως εξής:

* Από δύο (2) οι αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

* Από μια (1) οι πολιτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικοί, τηλεοπτικοί σταθμοί και ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Αίτημα διαπίστευσης αποστέλλουν, επίσης, οι φωτογράφοι κάτοχοι του επίσημου γιλέκου της Basket League.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί δικαιούνται μια διαπίστευση τεχνικού, ενώ οι οπερατέρ των τηλεοπτικών σταθμών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς θέση στην εξέδρα των δημοσιογράφων.

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεις αποστέλλονται στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου media@esake.gr και dampap75@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 14:00 και πρέπει εκτός από το ΜΜΕ και το ονοματεπώνυμο να αναγράφεται και ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί εκείνον  των διαθέσιμων θέσεων θα δοθεί προτεραιότητα στα αθλητικά ΜΜΕ, τις πολιτικές εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ

AΦΙΕΡΩΜAΤA
26-09-2023
ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ, ΝΕA ΟΜAΔΩΝ
25-09-2023
AΦΙΕΡΩΜAΤA
25-09-2023
ΝΕA ΟΜAΔΩΝ
24-09-2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΠΑΟΚ
mateco
 - 
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΠΑΤΡΑΣ

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.
CARNA
 - 
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΙΑΠΩΝΙΚΗ

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
 - 
ΜΑΡΟΥΣΙ

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H
HOTELS
 - 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
bwin

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΑΡΗΣ
Midea
 - 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

01η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣαβ 7 Οκτ

ΑΕΚ
 - 
ΛΑΥΡΙΟ
MEGABOLT
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

26-09-2023
AΦΙΕΡΩΜAΤA
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και την έναρξη της σεζόν 2023-24 για το επαγγελματικό μπάσκετ και το www.esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στην Basket League της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς με την ΑΕΚ που «έχτισε» το ρόστερ από την αρχή υπό την καθοδήγηση του Ζοάν Πλάθα. Με ισπανική συνταγή και εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις η Ένωση στην αγωνιστική χρονιά που συμπληρώνει 100 χρόνια ως σύλλογος, στοχεύει ψηλά για το μέλλον.
25-09-2023
ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ, ΝΕA ΟΜAΔΩΝ

Μέσα σε λίγες ημέρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Super Cup 2023 by aegean islands που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι bwin και ΠΑΟΚ mateco θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζον.


25-09-2023
AΦΙΕΡΩΜAΤA
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν 2023-24 για το επαγγελματικό μπάσκετ και το www.esake.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στην Basket League της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς... ταξιδεύοντας στην Πάτρα για λογαριασμό του Προμηθέα που ετοιμάζεται για την 8η διαδοχική του σεζόν στην Basket League μετρώντας ήδη 208 αγώνες σε κανονική περίοδο και πλέι οφ.
24-09-2023
ΝΕA ΟΜAΔΩΝ

Σε μία ακόμη κίνηση, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λιθουανού διεθνή Ίγκνας Μπραζντέικις για τα επόμενα τρία χρόνια.