Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΚΑΟΔ στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης» την Τετάρτη 5/2 (17:00) για την 17η αγωνιστική, σε μια αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε από το συνδρομητικό κανάλι Novasports Highlights.

 

O συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε για την αυριανή αναμέτρηση: «Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κυρίως όταν παίζει στο γήπεδό της. Προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, διαθέτει μεγάλο πάθος και βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Είναι μια γρήγορη ομάδα, βασίζεται στον αιφνιδιασμό και πλέον έχει και αρκετή εμπειρία. Είναι το τρίτο μας παιχνίδι σε έξι μέρες και καλούμαστε για μία ακόμη φορά να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά και να προετοιμαστούμε για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

 

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς από την πλευρά του τόνισε: «Η σοβαρότητα και η συγκέντρωση είναι δύο στοιχεία τα οποία επαναλαμβάνουμε συχνά σε ότι λέμε, αλλά παραμένουν δύο παράμετροι που παίζουν ρόλο σε κάθε αναμέτρηση. Ο ΚΑΟΔ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μαχητική και ότι διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Και πολύ περισσότερο στο γήπεδό της, το οποίο συνήθως είναι γεμάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η περιφέρεια αγαπά το μπάσκετ. Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό, να κάνουμε την καλή εμφάνιση που θέλουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο οποίο στοχεύουμε».

 

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νέναντ  Μάρκοβιτς σημειώνει για το παιχνίδι: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αλλά συγχρόνως και σημαντικό για την πόλη μας αγώνα. Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας βρει την χημεία της σε μεγάλο βαθμό-ειδικά στο αμυντικό κομμάτι που είναι ίσως η πιο σκληρή στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε κάθε φάση. Ελπίζουμε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να χαρεί ένα ωραίο παιχνίδι».

 

Ενώ ο Σταμάτης Μπένας αναφέρει: «Σίγουρα ο αγώνας με τον Παναθηναϊκός είναι πολύ δύσκολος αλλά και μια ευκαιρία για την ομάδα μας παίζοντας με ένα αντίπαλο υψηλού επιπέδου να προσπαθήσει να φανεί όσο γίνεται ανταγωνιστική. Το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο για να παίξεις καλά απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο και ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».