Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Λάρισας την καινούργια αγωνιστική χρονιά. Η θεσσαλική ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 42χρονο Καλαματιανό προπονητή, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάρισας στις 17 του περασμένου Δεκεμβρίου.

 

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:

 

«Η ΚΑΕ Λάρισα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο.

 

Ο κόουτς που «οδήγησε» την ομάδα στην εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League 2020-21, θα παραμείνει στο «τιμόνι» και την αγωνιστική περίοδο 2021-2022».

 

Οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή μας:

 

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του μεγαλομετόχου κ. Θοδωρή Ριζούλη ο οποίος αποτελεί εγγύηση για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Επίσης, η άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Νέστορα Κόμματο, και τον Διευθυντή κ. Άρη Γκαμπέτα, ήταν κίνητρο για να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία».

 

Για την οριοθέτηση των στόχων: «Πολύ νωρίς για να θέσουμε τους στόχους. Το μόνο σίγουρο είναι πως για πρώτη φορά η ομάδα μας θα έχει χρόνο να δομηθεί σωστά, για το ερχόμενο πρωτάθλημα».