Με τον κόσμο αυτή τη φορά στο πλευρό του, ο Ηλυσιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας, που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική κατάσταση, στο κλειστό των Ιλισίων το Σάββατο 18/01 (16:00).

 

Ο Δημήτρης Λιόγας επεσήμανε τη σπουδαιότητα του αγώνα στις δηλώσεις του: «Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ομάδα μου είναι… ενεργοποιημένη και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να πάρουμε τη νίκη. Όπως είμαι σίγουρος ότι και οι φίλαθλοι μας, θα έρθουν στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν».

 

Από την πλευρά των παικτών, ο Τσεϊκχ Μποντζ φάνηκε αποφασισμένος για τη νίκη, λέγοντας πως  «δεν θέλουμε να χάνουμε, ειδικά στο γήπεδο μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε και είμαστε αποφασισμένοι να τα καταφέρουμε και στο τέλος του ματς να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

 

Για τους φιλοξενούμενους, ο Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στις προσθήκες και στην ελλειπή προετοιμασία της ομάδας του: "Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Με τις πρόσφατες αλλαγές παικτών στο ρόστερ θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα εν γνώσει μας ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι να προσαρμοστούν. Ο Ηλυσιακός προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου. Εμάς μας ενδιαφέρει πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μας μετά τις τελευταίες προσθήκες παικτών και μετά ο αντίπαλος. Για εμάς αντίπαλος είναι ο χρόνος, αφού κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αφομοιώσουν, τι θέλουμε σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

 

Ο Παναγιώτης Καπερώνης τόνισε τη σημασία της νίκης τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας αυτό με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, τόσο από βαθμολογική άποψη όσο και από ψυχολογική, καθώς προερχόμαστε από ένα σερί ηττών. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα και προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε τους νέους συμπαίκτες μας στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και ο στόχος μας είναι η νίκη".