ΜΟΝΟ
-299
ΗΜΕΡΕΣ
ΑΚΟΜΑ
ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019Εμφατική νίκη με Λάνγκφορντ και Ρέϊ για την ΑΕΚ
Με επιβλητικό τρόπο το «break» ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Εμφατικό 1-0 από την ΑΕΚ
Μεγάλη νίκη στην Μόσχα για τους «πράσινους» με τρίποντο του Καλάθη
ΕΚΟ All Star Game 2019: Έλαμψε το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης!
ΕΚΟ All Star Game 2019: Έλαμψε το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης!
«Συγχαρητήρια σε όλους»
Το ελληνικό DNA είναι μπασκετικό
ΕΚΟ All Star Game ‘19: Ο Οκτάβιους Έλις κατέκτησε τον Betshop Διαγωνισμό καρφωμάτων
ΕΚΟ All Star Game ‘19: Μεγάλος νικητής ο Φιλ Γκος στον Betshop Διαγωνισμό τριπόντων
EKO All Star Game '19: Το ελληνικό μπάσκετ βρέθηκε στο πλευρό του ΟΚΑΝΑ
Από τις 13:00 ανοιχτά τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο
Το κυριακάτικο πρόγραμμα του ΕΚΟ All Star Game '19
Gala party γεμάτο μπάσκετ στο φινάλε μιας υπέροχης μέρας
Φλιώνης: “Είχαμε κίνητρο”
9-10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019
"Nick Galis Hall" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Όλη η δράση 
του ΕΚΟ ALL STAR GAME 2019 
θα μεταδοθεί από τα κανάλια της
ΡΟΗ ALL STAR GAME ΝΕΩΝ
PHOTO GALLERY
VIDEOS
Η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ All Star Game 2019 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει από καρδιάς το φίλαθλο κοινό αλλά και ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης, που «αγκάλιασαν» όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου της 23ης στην σειρά διοργάνωσης του ΕΚΟ All Star Game και αποτέλεσαν το πιο λαμπρό αστέρι της «Γιορτής των Αστεριών»!
“Γεμάτοι” από τα συναισθήματα που δημιουργούν διοργανώσεις όπως το ΕΚΟ All Star Game, όλοι οι πρωταγωνιστές αποχώρησαν από το “Nick Galis Hall” με ένα χαμόγελο “ζωγραφισμένο” στα πρόσωπα τους. Η αγάπη που εισέπραξαν από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και ειδικά από τα εκατοντάδες μικρά παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να ζήσουν τη χαρά της γιορτής της Betshop Basket League. Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής όλοι οι πρωταγωνιστές μοίραζαν συγχαρητήρια.
Πόσο καλύτερο θα μπορούσε να είναι το σκηνικό που στήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων ελληνικό μπάσκετ; Στο γήπεδο όπου έζησε κάποιες από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του, το “Nick Galis Hall”, συγκεντρώθηκαν 5.500 κόσμου, στην πλειοψηφία του μικρά παιδιά. Τα εκατοντάδες χαμογελαστά προσωπάκια ήταν το μεγαλύτερο κέρδος της βραδιάς και όπως είπε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ πριν την έναρξη του ΕΚΟ All Star Game 2019 “αυτόν τον κόσμο θέλουμε στο μπάσκετ”. Το ελληνικό μπάσκετ φτιάχνει την επόμενη γενιά φιλάθλων του και η γιορτή του ΕΚΟ All Star Game '19 έκανε ένα μεγάλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε αμερικανικά χέρια παρέμεινε ο τίτλος του καλύτερου dunker και στο 23o EKO All Star Game! Ένα χρόνο πριν στην Πάτρα ήταν ο Στέφαν Μούντι. Φέτος στη Θεσσαλονίκη ο νικητής… ήρθε από την Πάτρα. Ο λόγος για τον Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα που είναι ο νέος νικητής του Betshop Διαγωνισμού καρφωμάτων!

Το κυρίως πιάτο του 23ου ΕΚΟ All Star Basket άρχισε με… νίκη της Θεσσαλονίκης. Και δεν αναφερόμαστε στο γεμάτο Αλεξάνδρειο ήτον τρόπο που αγκάλιασε ο κόσμος της διοργάνωση, αλλά τη νίκη του Φιλ Γκος στον Betshop Διαγωνισμός τριπόντων!

Λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη του ΕΚΟ All Star Game '19, οι διοργανωτές της μεγάλης γιορτής του ελληνικού μπάσκετ έδειξαν τη θέση που έχει ο αθλητισμός μέσα στην κοινωνία, καθώς επισκέφθηκαν και μοίρασαν δώρα στη Συνδυασμένη Μονάδα Εντατικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης (ΜΕΨΥ) και Κοινωνικής Επανένταξης (ΜΚΕ) μονάδα του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη.


Τα εκδοτήρια στο Αλεξάνδρειο θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 σήμερα (10/2) για όσους θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια για το 23ο ΕΚΟ All Star Game, που θα αρχίσει στις 15:30 με την συναυλία των VEGAS και των KINGS. Θα ακολουθήσει στις 16:00 ο Betshop διαγωνισμός των τρίποντων, ο αγώνας Greek Stars – World Stars και στο ημίχρονο ο Betshop διαγωνισμός καρφωμάτων. 
Με το “κυρίως πιάτο”, τον αγώνα των Greek Stars με τους World Stars αλλά και τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τρίποντων που ανέκαθεν προκαλούν το ενδιαφέρον και προσφέρουν θέαμα, θα ολοκληρωθεί σήμερα το τριήμερο του ΕΚΟ All Star Game '19 στη Θεσσαλονίκη.
Μετά από ένα 12ωρο γεμάτο εκδηλώσεις στο πλαίσιο του 23ου ΕΚΟ All Star Game, η ημέρα έκλεισε με έναν ξεχωριστό τρόπο, με την πραγματοποίηση ενός Gala Party για τον εορτασμό 100 χρόνων ζωής για το ελληνικό μπάσκετ. Στο πλαίσιο του οποίου βραβεύτηκαν άνθρωποι με μεγάλη πορεία και προσφορά σε αυτή τη διαδρομή της συμπλήρωσης ενός αιώνα ζωής και στο πρόσωπο αυτών, ομάδες με ξεχωριστή ιστορία.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενη »
 
 
Σημεία πώλησης εισιτηρίων Θεσσαλονίκης


ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΚΑΙ
ΚΕΡΔΙΣΕ