Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε γεμάτη στατιστική στην εύκολη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς. Ο Νικ Καλάθης δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα των Μέμφις Γκρίζλις, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν χρησιμοποιήθηκε.

 

Ο Αντετοκούνμπο ήταν άστοχος στην άνετη επικράτηση των Μπακς επί των Σίξερς με 104-88. Ο Έλληνας διεθνής ήταν αναποτελεσματικός σε λέι απ, δεν απέφυγε τα λάθη καθώς υπέπεσε σε πέντε, αλλά είχε πληθωρική παρουσία με 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και τρία κλεψίματα, ενώ σημείωσε πέντε πόντους. Εκτελεστικά ήταν μέτρια η εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, σαφέστατα προσέφερε όμως στους άλλους τομείς της στατιστικής.

 

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη των Χιούστον Ρόκετς επί των Κλίπερς μς 110-105, με την οποία έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των έξι ηττών. Αντιθέτως, ο Νικ Καλάθης είχε επτά πόντους, τρία κλεψίματα, δύο ριμπάουντ και δύο ασίστ στην ήττα των Μέμφις Γκρίζλις από το Σακραμέντο με 102-90. Ο διεθνής πλέι μέικερ ήταν στο παρκέ για περίπου 14 λεπτά. Αντιθέτως, ο Κώστας Κουφός τελείωσε το παιχνίδι με 0/5 προσπάθειες δύο πόντων, αλλά μάζεψε εννιά ριμπάουντ.