Ειδήσεις

Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός 2010-05-17

Μπάλα 3

Βελτιωμένος, σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, πιστεύει πως θα εμφανιστεί ο Πανελλήνιος στην αυριανή αναμέτρησή του με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Κυψέλης

ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ:

«Η εμφάνιση στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του Πανελληνίου στη φετινή σεζόν. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και να προσπαθούμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με οποιονδήποτε και να παίζουμε. Το να παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν έχει σημασία αν το ματς είναι εντός ή εκτός έδρας. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλη ομάδα και αποδεικνύει κάθε χρόνο για ποιο λόγο βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είδαμε τα λάθη που κάναμε στον πρώτο αγώνα και θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ:

«Έχουμε ξεχάσει ήδη τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στον πρώτο αγώνα κάναμε πολλά λάθη και δεν νομίζω να είμαστε ξανά τόσο κακοί. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες όταν παίζουμε απέναντι σε ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και να κάνουμε καλύτερες επιλογές. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στην Κυψέλη και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Σχετικές φωτογραφίες

developed by whitehat | powered by Galanis Sports Data

2009 © www.esake.gr
Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών