12η Αγωνιστική
Δευ 26 Δεκ 17:00
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ / NS1 HD Λ.π.Λ.
NS1 HD Λ.π.Λ.
ΑΡΗΣ Betsson
98 vs 77
ΛΑΥΡΙΟ DHI
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣΠαναγιώτου, Αναστόπουλος Α., Σιμητόπουλος
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙΠαραλικίδης




ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

17-10-2025
ΝΕA ΟΜAΔΩΝ
Η διοίκηση του Πανιωνίου μετά την ανακοίνωση ότι ο Φάνης Χριστοδούλου αναλαμβάνει General Manager, γνωστοποίησε την ανάθεση ρόλου υπηρεσιακών προπονητών στους Κρις Χουγκάζ, Νίκο Καραγιάννη. Ο Χουγκάζ επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία των «κυανέρυθρων» ύστερα από 7 χρόνια.
16-10-2025
ΝΕA ΟΜAΔΩΝ
Ο Άρης Betsson πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Άλεξ Μερκβιλάτζε, 23χρονο Γεωργιανό φόργουορντ, απόφοιτο του Λογιόλα Μέριμουντ.
13-10-2025
ΔΕΛΤΙA ΤΥΠΟΥ
Ο πρωταγωνιστής της επιβλητικής εντός έδρας νίκης της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου Κρις Σίλβα είναι ο δεύτερος Stoiximan MVP of the Week της Stoiximan GBL της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
13-10-2025
ΡΕΚΟΡ AΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Περιστέρι και Μύκονος Betsson έδωσαν μία παράσταση επιθετικού μπάσκετ στην πρώτη περίοδο του μεταξύ τους παιχνιδιού που έγινε χθες (12/10) σημειώνοντας συνολικά 65 πόντους. Οι 39 που είχαν οι «κυανοκίτρινοι» είχαν ξεχωριστή, στατιστική προέκταση.