Η καρδιά του μπάσκετ χτυπάει στη Θεσσαλονίκη
Κατηγορία : All Star Game 2018, Δελτία Τύπου | 09-02-2019 

Το σκηνικό που στήθηκε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους, ήταν το ιδανικότερο. Μία μπασκέτα ήταν αρκετή. Δεκάδες παιδιά όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε διαγωνισμούς υπό το βλέμμα υψηλών προσκεκλημένων.Ήταν το... πρόγευμα της δεύτερης μέρας του ΕΚΟ All Star Game 2019. Σε μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα, η εκδήλωση που διοργανώθηκε συγκέντρωσε πολλούς Θεσσαλονικείς. Οι νεότεροι συμμετείχαν στους διαγωνισμούς με έπαθλα μπάλες Spalding, φανέλες του ΕΚΟ All Star Game και ένα ποδήλατο από την εταιρία Athlos.

 

Παρών και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Στο στιγμιότυπο με τους κ.κ.Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και Γιώργο Καλαφατάκη

 

 

Άψογο στιλ από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΚΟ κ.Παναγιώτη Καραχάννα

 

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι υψηλές παρουσίες. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έπαιξε “one on one” με όσους το επιθυμούσαν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης εμψύχωνε τους μικρότερους ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ακόμη ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΚΟ κ.Ρομπέρτο Καραχάννας, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Μανώλης Παπαμακάριος και οι Γιώργος Καλαφατάκης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Χατζής και Δημήτρης Πατρίκης.

 

Δεν ήταν εύκολο για κανέναν να σκοράρει μπροστά στον Λάζαρο Παπαδόπουλο

 Μοιράσου το:


BETSHOP BASKET LEAGUE 2018-19
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PLAYOFFS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PLAYOFFS
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΚ 44
2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΙΚΟΣ COLA 43
3 ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 43
4 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 42
5 ΠΑΟΚ 41
6 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 40
7 ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ 39
8 ΧΟΛΑΡΓΟΣ 38
9 ΑΡΗΣ 34
10 ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 34
11 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 34
12 ΚΥΜΗ 34
13 ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO 33
14 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS 31