Και στην 10η αγωνιστική σκοράρουμε για την «Κιβωτό του Κόσμου»!
Κατηγορία : Δελτία Τύπου | 31-12-2020Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης απευθύνει μήνυμα για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Ιωνικό Hellenic Coin

 

Η προσπάθεια ενίσχυσης του ιερού έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» συνεχίζεται από τον ΕΣΑΚΕ και την Stoiximan Basket League και στην πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του νέου έτους.

 

Οι ομάδες της Stoiximan Basket League την προηγούμενη αγωνιστική (10η, 26-27/12) σκόραραν για την «Κιβωτό του Κόσμου». Σε κάθε αγώνα οι πόντοι που επιτεύχθηκαν μετατράπηκαν σε ευρώ.. Για κάθε βολή  ένα ευρώ, για κάθε δίποντο δύο και για κάθε τρίποντο τρία ευρώ.

 

Ο αρχηγός του Άρη Δημήτρης Φλιώνης διαβάζει το κάλεσμα του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan Basket League για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» πριν το τζάμπολ της συνάντησης της ομάδας του με τον Κολοσσό H Hotels

 

Το ίδιο θα συμβεί και την ερχόμενη αγωνιστική (11η, 2-3/1). Στο σύνολο που θα συγκεντρωθεί στις δύο αγωνιστικές θα προστεθούν οι προσφορές των ΕΣΑΚΕ, του Μεγάλου Χορηγού της Basket League, Stoiximan και των πολύτιμων χορηγών μας, της «Υδρογείου Ασφαλιστικής» και της «WATT + VOLT».

 

Επιπλέον οι παίκτες των ομάδων  - όπως έγινε και την περασμένη αγωνιστική - πριν το τζάμπολ των αναμετρήσεων θα απευθύνουν κάλεσμα με το οποίο θα παροτρύνουν τους φιλάθλους να ενισχύσουν το έργο της οργανώσης στέλνοντας μήνυμα ή καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 19828.

 

 

Η εθελοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιο «Κιβωτός του Κόσμου» δημιουργήθηκε από τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου το 1998 σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες τότε περιοχές της Αθήνας, τον Κολωνό.

 

Ο Πατέρας Αντώνιος πλησίασε παιδιά που έβλεπε να συχνάζουν σε πλατείες της περιοχής ακατάλληλες ώρες ή να είναι μέλη ομάδων υψηλού κινδύνου μέσω του μπάσκετ και έτσι ίδρυσε την «Κιβωτό του Κόσμου», η οποία έχει δημιουργήσει ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ ΕΣΚΑ και λειτουργεί ακαδημίες.

 

Η 9η και η 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League είναι αφιερωμένες στην ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου» που έχει αναπτύξει την δραστηριότητα της μετά την Αθήνα σε Πειραιά, Άνοιξη, Πωγωνιανή και Κόνιτσα, Βόλο και ΧίοΜοιράσου το:


Basket League 2020-2021
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΚ 26
2 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BC 25
3 ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 24
4 ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 24
5 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 23
6 ΠΑΟΚ 23
7 ΗΡΑΚΛΗΣ 21
8 ΙΩΝΙΚΟΣ HELLENIC COIN 21
9 ΑΡΗΣ 20
10 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI 20
11 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS 20
12 ΛΑΡΙΣΑ BREAD FACTORY 20