Μεθαύριο Τετάρτη (20/8) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για την νέα σεζόν, ενώ επίσημα η προετοιμασία θα αρχίσει στην ερχόμενη Δευτέρα (25/8).

 

Ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε, επίσης, το αρχικό πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας.

 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

 

«Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν ξεκίνησε και η προετοιμασία για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκινά.

 

Την προσεχή Τετάρτη (20/8) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Σούλη Μαρκόπουλου με τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι ξεκινούν την προετοιμασία τους και επισήμως από την επόμενη Δευτέρα (25/8), καθώς θα πρέπει να προηγηθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. 

 

Και σήμερα πάντως, βρέθηκαν στο γήπεδο και μάλιστα από νωρίς, για ατομικό πρόγραμμα και υπό την επίβλεψη του γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Χαραλαμπίδης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Απόλλων Τσόχλας και Μιχάλης Λιάπης. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, είναι… 

 

Τετάρτη 20/8/2014 (18:00): Πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο PAOK Sports Arena.

 

Πέμπτη 21/8/2014: Αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και ειδικές μετρήσεις (βιοηλεκτρική ανάλυση σύστασης σώματος) στο PAOK Sports Arena. 

 

Παρασκευή 22/8/2014: Εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης Metrisis. 

 

Δευτέρα 25/8/2014 (18:00): Έναρξη προπονήσεων στο PAOK Sports Arena (η προπόνηση θα είναι ανοικτή ως τις 18:30, για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ) 

 

1-3/9/2014: Ενσωμάτωση με την υπόλοιπη ομάδα των τεσσάρων Αμερικανών καλαθοσφαιριστών Marc Carter, Kevin Langford, Jake Odum και Julian Vaughn. 

 

Παρασκευή 12/9/2014: Φιλικό παιχνίδι με την Lukoil Academic από την Βουλγαρία στο PAOK Sports Arena 

 

Τρίτη 23/9/2014: Φιλικό παιχνίδι με την Gaziantep από την Τουρκία στο PAOK Sports Arena 

 

3-5/10/2014: Διεθνές τουρνουά στο Ρέθυμνο, με την συμμετοχή του ΑΓΟΡ, του Ολυμπιακού και της πρωταθλήτριας Λιβάνου Al Riyadi Beirut. 

 

Οι ακριβείς ημέρες και ώρες έναρξης όλων των φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, όπως και τα φιλικά παιχνίδια που πρόκειται να προστεθούν στο πρόγραμμα της ομάδας».