Μεγάλη επιτυχία το BASKET ΑΓΑΠΗΣ στο Λαύριο!
Κατηγορία : Δελτία Τύπου | 06-12-2016To BASKET ΑΓΑΠΗΣ πραγματοποίησε τη δεύτερη στάση του στο Λαύριο, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής και την ΚΑΕ Λαύριο DHI, κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της περιοχής και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

 

«Εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ, εκφράζω την απόλυτη ικανοποίηση μας για την ανταπόκριση των φιλάθλων του Λαυρίου και εν γένει των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαυρεωτικής στο κάλεσμα μας για συγκέντρωση τροφίμων και στήριξη των άπορων οικογενειών. Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες αντικατοπτρίζουν το κοινωνικό πρόσωπο της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τη σημαντικότητα της χορηγίας της Stoiximan.gr», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Μιχάλης Μελής.

 

Η STOIXIMAN.GR, η οποία στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία BASKET ΑΓΑΠΗΣ, προσέφερε στο σύνολο 3500€ για την αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις άπορες οικογένειες. Ένα μέρος του ποσού προήλθε από τις δύο εύστοχες βολές του αθλητή των ακαδημιών του Λαυρίου Σωτήρη Πέτρου στην ανάπαυλα της χθεσινής (5/12) αναμέτρησης του Λαυρίου DHI με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Superfoods.

 

Ο Δήμος Λαυρεωτικής στάθηκε άξιος συμπαραστάτης στην εκστρατεία του ΕΣΑΚΕ και της STOIXIMAN.GR, βάζοντας όλες του τις δυνάμεις για την κινητοποίηση των πολιτών. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Λουκάς θέλησε να εκφράσει την ικανοποίηση του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τονίζοντας πως «εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής θα ήθελα να συγχαρώ τον ΕΣΑΚΕ και την STOIXIMAN.GR για αυτή την πρωτοβουλία. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που σταθερά χρηματοδοτεί ο Δήμος με ίδιους πόρους, αποτελεί πυλώνα αλληλεγγύης και προσφοράς στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, εξυπηρετώντας σταθερά ανά μήνα περίπου 300 οικογένειες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πιστεύουμε ότι τέτοιες αξιέπαινες δράσεις από τον ΕΣΑΚΕ, τις ομάδες και τη STOIXIMAN.GR προσφέρουν έστω μία προσωρινή ανακούφιση σε πολλούς συμπολίτες μας. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να καθιερωθεί σε μονιμότερη βάση».

 

Ο «οικοδεσπότης» της εκδήλωσης και Πρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο DHI, κ. Γιάννης Ψαράκης εξέφρασε τη δική του ικανοποίηση για την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας στο κάλεσμα για υποστήριξη των οικογενειών της περιοχής που βρίσκοντα σε ανάγκη: «Πρόκειται για μία τεράστια κίνηση ανθρωπιάς προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και χρειάζονται αδιάκοπα τη στήριξή μας. Η ΚΑΕ Λαύριο DHI θα είναι εμπρακτα, όπως έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές μέχρι σήμερα, αρωγός σε τέτοιες δράσεις κοινωνικής ευθύνης με όλες της τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον μεγάλο χορηγο του πρωταθλήματος STOIXIMAN.GR που προάγει με τις δράσεις του, εκτός από το αθλητικό ιδεώδες, αρχές και αξίες όχι μόνο εντός αλλά κυρίως εκτός γηπέδων. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο που ανταπρίθηκε στο κάλεσμά μας για βοήθεια. Για άλλη μία φορά ο κόσμος του Λαυρίου παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας. Όπως λέμε πάντα: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!».Μοιράσου το:


Basket League 2020-2021
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
06η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BC 9
2 ΑΕΚ 8
3 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ BAXI 8
4 ΗΡΑΚΛΗΣ 8
5 ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 6
6 ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS 6
7 ΙΩΝΙΚΟΣ HELLENIC COIN 6
8 ΠΑΟΚ 5
9 ΑΡΗΣ 3
10 ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT 3
11 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2
12 ΛΑΡΙΣΑ BREAD FACTORY 2