Η είσοδος των δημοσιογράφων στους τελικούς της STOIXIMAN.GR Basket League πραγματοποιείται αποκλειστικά με λίστες οι οποίες διαμορφώνονται από τον ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ και τις γηπεδούχες ΚΑΕ. Οι ταυτότητες ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ δεν ισχύουν για τους τελικούς της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο αριθμός των διαπιστεύσεων για τον τρίτο τελικό Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου με ώρα έναρξης τις 19:00 ορίζεται ως εξής: 

* Από δύο (2) οι αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί. 

* Από μια (1) οι πολιτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί. 

Οι αιτήσεις διαπίστευσης για τον τρίτο τελικό αποστέλλονται στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου media@esake.gr και dampap75@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 8/6 στις 13:00 και πρέπει εκτός από το ΜΜΕ και το ονοματεπώνυμο να αναγράφεται και ο αριθμός αστυνομικής ή δημοσιογραφικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί εκείνον  των διαθέσιμων θέσεων θα δοθεί προτεραιότητα στα αθλητικά ΜΜΕ, τις πολιτικές εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η λίστα που θα διαμορφωθεί για τον τρίτο τελικό της STOIXIMAN.GR Basket League θα παραδοθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και στην είσοδο των δημοσιογραφικών θέσεων του κλειστού γηπέδου του ΟΑΚΑ πριν την αναμέτρηση θα γίνεται ταυτοποίηση των δικαιούμενων εισόδου. Συνεπώς οι δημοσιογράφοι που θα διαπιστευθούν πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αστυνομική ή δημοσιογραφική ταυτότητα.