Παίκτης του ΠΑΟΚ για 7η συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Απόλλων Τσόχλας. Ο 35χρονος γκαρντ που αγωνίζεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τη σεζόν 2013-14, ανανέωσε το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ “οικογένεια” του.



Η ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος και θα αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για 7η συνεχή σεζόν!”.



Στις δηλώσεις του, ο Τσόχλας σημείωσε: “Αισθάνομαι τον ΠΑΟΚ οικογένειά μου και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω για μία ακόμη χρονιά στην ομάδα.Και φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Ξεκινήσαμε λίγο αργά, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να είναι η ομάδα μας όπως πρέπει και στο μέτρο του δυνατού έτοιμη, όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.



Εύχομαι και ελπίζω να είμαστε όλοι μας υγιείς, να έχουμε μία κανονικότητα στην ομάδα, ώστε η σκληρή δουλειά που θα κάνουμε όλοι μας στο γήπεδο μαζί με τον κόουτς Φλεβαράκη να βγει στο παρκέ με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρω ότι η δουλειά όλων μας θα είναι δύσκολη. Και εμάς μέσα στο γήπεδο και της διοίκησης και όλων των ανθρώπων της ομάδας. Για αυτό και σε αυτή την προσπάθεια περιμένουμε να μας αγκαλιάσει ο κόσμος, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά και χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει ήδη μία συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Θα την χρειαστούμε από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος. Να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια”.