Έντονο εορταστικό χρώμα έχει η τελευταία αγωνιστική της Betshop Basket League για το 2018! Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε και φέτος μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στα γήπεδα του πρωταθλήματος σήμερα (29/12) και το ίδιο θα συμβεί στις αυριανές (30/12) αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική. 

 

Όλα τα γήπεδα επισκέπτονται Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισάρεια. Στους σάκους έχουν μαζί τους δώρα για όλα τα παιδιά και τα μοιράζουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες κάνουν το τζαμπολ σε όλα τα γήπεδα. 

 

 

Ήδη τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στις επισκέψεις του Μπασκεβασίλη και της Αγιοβασιλίτσας στις σημερινές συναντήσεις όπως επιβεβαιώνουν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα! 

 

Οι Μπασκετοβασίληδες και οι Αγιοβασιλίτσες επέστρεψαν στα γήπεδα της Betshop Basket League, καθώς και πέρυσι είχαν βρεθεί στα παρκέ και στις εξέδρες του Πρωταθλήματος και πρόσφεραν δώρα και εκπλήξεις στους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ!

 

Για τα ΜΜΕ: Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες για τις επισκέψεις του Μπασκετοβασίλη και της Αγιοβασιλίτσας στα γήπεδα της Betshop Basket League υπάρχουν στο site intime.gr σε Δελτίο Τύπου