Με την φανέλα του Ιωνικού θ' αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Basket League ο Αμερικανός γκαρντ Ρέισον Σίμονς.

 

Η ανακοίνωση του Ιωνικού μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανέφερε τα εξής: ォ Παίκτης του Ιωνικού θα είναι για τη σεζόν 2022/2023 ο ύψους 1μ94 Αμερικανός γκαρντ,  Rayshawn Simmons.Γεννημένος στις 2 Αυγούστου 1993, ο 29χρονος αθλητής σημείωσε τις πρώτες του εμφανίσεις με το Moberly HighSchool, μετέπειτα μεταπήδησε  στο NCAA για χάρη του Central Michigan.

 

Έπειτα από τρεις διαδοχικές σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα μετεγγράφηκε στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε στο τσεχικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Olomoucko Prostejov.

 

Ακολούθησε το πέρασμα του από την Ουγγαρία και την Zalakeramia, που του εξασφάλισε την μετέπειτα παρουσία του στη Γερμανία με την Erdgas Ehingen.

 

H σεζόν 2019/2020 τον βρήκε στο βελγικό πρωτάθλημα με την Kangoeroes Basket Willebroek, ενώ την περασμένη χρονιά επέστρεψε στην German Pro A για την Science City Jena.

 

Στη Νίκαια έρχεται έπειτα από γεμάτη σεζόν, καθώς κατέγραψε 40 συμμετοχές, σημειώνοντας μ.ο. 10,6 πόντους και 7,7 ασίστ ανά παιχνίδι. Αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και ποιότητα στην περιφέρεια του Άγγελου Τσίκληρα».