Επίσημος χορηγός της Stoiximan Greek Basketball League θα είναι η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων. Διαβάστε την ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας.
Ένα από τα δύο παιχνίδια που θα ανοίξουν την αυλαία του 34ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος θα γίνει στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Η Καρδίτσα Ιαπωνική θα αντιμετωπίσει αύριο (4/10, 16:00, ERT Sports 1) τον Άρη Betsson.
Το τζάμπολ της Stoiximan GBL 2025-26 πλησιάζει, απομένουν λίγες ώρες για το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και το www.gbl.com.gr συνεχίζει τα αφιερώματα στις ομάδες που μετέχουν στο 34ο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα με την Μύκονο Betsson.
Η 34η Stoiximan GBL είναι εδώ! Το νέο Πρωτάθλημα αρχίζει αύριο με 13 ομάδες έτοιμες να προσφέρουν έξι πολύ ενδιαφέροντες αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο. Ένα τέτοιο διήμερο έχουμε μπροστά μας και η αυλαία θα ανοίξει στη Ρόδο και στην Καρδίτσα.