Ειδήσεις
17ο ALL STAR GAME 2009-01-23
Η ψηφοφορία των παικτών και των προπονητών για το 17ο ALL STAR GAME συνεχίζεται με τους φιλάθλους του μπάσκετ να δηλώνουν εμπράκτως την αγάπη τους. Από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, που άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των κορυφαίων παικτών, περίπου 4.000 φίλαθλοι έχουν καταθέσει την προτίμηση τους.
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε σήμερα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διήμερης εκδήλωσης, καθώς ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ ήρθαν σε συμφωνία με την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, ο αγώνας των Ελπίδων Βορρά – Νότου θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου και ώρα 17:00, ενώ την Κυριακή 15 Μαρτίου, το Κ.Δ.Γ. «Φίλιππος Αμοιρίδης» θα φιλοξενήσει στις 15:00 των αγώνα Greek Stars-Rest of the world.
Για να λάβεις μέρος κι εσύ στην ψηφοφορία και να στείλεις τους αγαπημένους σου παίκτες και προπονητές στο ALL STAR GAME της Ξάνθης (14-15 Μαρτίου 2009), πάτησε εδω.







